Τηλέφωνο: 2321051760
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα & Σάββατο 9:00-14:30 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:00-14:00 και 18:00-21:00
Το Καλάθι μου

Επιστροφές


Αλλαγές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε το προιόν εντός 14 ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το κατάστημα 2321051760.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία, διαφορετικά η αλλαγή/επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή! Αν για οποιοδήποτε λόγω η εξωτερική σακούλα συσκευασίας έχει χαθεί, θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη σακούλα της επιλογής σας, έτσι ώστε να προστατεύεται επαρκώς η εσωτερική συσκευασία και να μην είναι δυνατό να κολληθούν σε αυτή σημάνσεις απο την εταιρία Courier. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. Επίσης το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα (απόδειξη/τιμολόγιο-ετικέτα-αυτοκόλλητο κωδικού) που λάβατε με την παραλαβή του. Το δεύτερο προϊόν θα αποστέλλεται αμέσως μόλις παραληφθεί το αρχικό και αφού ελεγχθεί από το κατάστημά μας. Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ καθώς και η εκ νέου αποστολή του επιθυμητού προϊόντος προς εσάς και το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Λανθασμένες Αποστολές ή ελαττώματα στα προιόντα

1. Σε περίπτωση που το προιον που παραλάβετε έχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα το επιστρέφετε σε εμάς και γίνεται αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων

2. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, θα πρέπει να καλέσετε στο κατάστημα 23210-51760. Στις περιπτώσεις αυτές δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.

Επιστροφές Χρημάτων

Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να επιστρέψει το προϊόν και δεν μπορεί να γίνει αλλαγή του με κάποιο προϊόν ίδιας κατηγορίας λόγω έλλειψης αποθέματος ή για προσωπικούς του λόγους, θα μπορεί να ακολουθηθεί πολιτική επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών από την παραλαβή, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2321051760.

Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος, τα οποία ανέρχονται στα 7 ευρώ, και το προϊόν θα αποστέλλεται πίσω  με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή όποια άλλη ταχυδρομική εταιρεία κατόπιν συννενόησης.

Λυπούμαστε αλλά το moreshoes.gr δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγή εάν έχει ανοιχτεί η συσκευασία στις παρακάτω ομάδες προϊόντων:
a) κάλτσες
Δυστυχώς στην περίπτωση που δεν τηρηθούν οι παραπάνω όροι το moreshoes.gr δεν δέχεται να προχωρήσει σε αλλαγή και ο πελάτης παραλαμβάνει εκ νέου την αρχική παραγγελία του και επιβαρύνεται με όλα τα έξοδα αποστολής.