Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας είναι δυνατή να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις:

1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών σας, πατώντας στο κουμπί διαγραφή και μετά ενημέρωση. Παράλληλα, μπορείτε να μεταβάλλετε την ποσότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει σε μηδέν.

2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα από το κατάστημα μπορείτε να καλέσετε το 2321051760 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.

3. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2321051760 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώσει για τις επιλογές σας.

4. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2321051760 ή επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@xrayshoes.gr, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας. Σε αυτήν την περίπτωση χρεώνεστε μόνο τα εκάστοτε έξοδα αποστολής – παραλαβής της παραγγελίας σας.

Η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (απόδειξη λιανικής πώλησης - τιμολόγιο πώλησης κ.ο.κ.) και τη συσκευασία του.